bedmode

Bedmode

Dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken,

spreien, sierkussens, hoeslakens,

moltons, lakens & slopen

Bedmode begint bij ons met een lekker warm dekbed en een kwalitatief goed hoofdkussen van het merk Dreamstar. Dit is de basis van uw slaapplezier. Hierna kunt u uw bed gaan opmaken met een mooi dekbedovertrek of een luxe sprei en eventueel sierkussens. Dit zijn de producten om sfeer mee te creëren op de slaapkamer. Daarnaast bieden wij een uitgebreide collectie op het gebied van hoeslakens, moltons, laken en slopen. Deze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Badmode

Handdoekensets, badjassen,

bad- & toiletmatten & strandlakens

Wat is er mooier om uw badkamer af te maken en te combineren met een set handdoeken en een bad- en toiletmat van een goede kwaliteit en pasbare kleur. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment badjassen voor hem of haar aan. Voor de strand- en of zwemliefhebber mag een strandlaken in diverse kleuren en prints uiteraard niet ontbreken.

badmode
keukenmode

Keukenmode

Keukendoeken, theedoeken & vaatdoekjes

Wie wil nu niet zijn of haar keuken mooi opfrissen met een leuke keukendoek of theedoek? Dan bent u bij de duif bed bad en keukenmode op het juiste adres. Wij bieden namelijk een breed assortiment in keukengoed aan voor ieder wat wils.

Over De Duif

Slaapgoed De Duif:
huishoud- en bedtextiel sinds 1919

In Limburg wordt goed geslapen dankzij De duif, specialist in huishoud- en bedtextiel sinds 1919. Het bedrijf, prominent gelegen in de straat Markt 14 in het hart van Beek, is al vier generaties onafhankelijk en dienstbaar.

de duif

Onze Merken

Wat zeggen anderen

“Uw comfort en mening is belangrijk voor ons”

Uitstekende kwaliteit

Marion Koole

“Heb er vaker diverse spullen gekocht, badhanddoeken, keukenhanddoeken, gastendoekjes, beddengoed, kussens, dekbed…advies is uitstekend, de producten van uitstekende kwaliteit…heb je iets nodig koop het dan hier…echt doen hoor…!” 

Topkwaliteit linnengoed

Sil en Puck Sour

“Topkwaliteit linnengoed, prachtige dekbedovertrekken het is een genot om hier te kopen, en was na was blijft alles mooi van kleur en vorm.